نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-85]
  • آبدانان مهدی زاده، سامان تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]
  • آذین، مهرداد تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
  • آرمین، محمد تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
  • آزادبخت، محسن اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
  • آزادفر، الهام تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]

ا

  • الهامی راد، امیر حسین تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
  • امام جمعه، زهرا بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 215-228]

ب

  • بحرینی، ذاکر تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
  • بصیری، علیرضا بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
  • بصیری، علیرضا تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
  • بی مکر، ماندانا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]
  • بناکار، احمد بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
  • بهفر، حسین شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]

پ

  • پیراوی ونک، زهرا بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
  • پروانه، علی داد ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]
  • پوررنگ نیا، آذردخت بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
  • پورشعیب، سید جابر ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]

ت

  • تختایی، فاطمه بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
  • ترابی‌زاده، هما تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
  • تفقدی نیا، بهرام تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
  • تقی زاده، ابراهیم بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]

ج

  • جمشیدی، بهاره شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
  • جوانمرد داخلی، مجید بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
  • جوینده، حسین بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]

چ

  • چاوشی، فاطمه تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]

ح

  • حجتی، محمد بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
  • حسینی، هادی بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 35-48]
  • حسن زاده، حامد بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]
  • حمیدی اصفهانی، زهره بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
  • حمزه زاده نخجوانی، پریا بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 215-228]

خ

  • خوش تقاضا، محمد هادی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]

د

  • دیدار، زهره تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]

ر

  • رجب‌زاده قطرمی، ابراهیم ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]
  • رحمتی، ادریس بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
  • رشیدی، غلام رضا مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 229-248]

ز

  • زمردی، شهین شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
  • زندی، پریوش بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]
  • زنده دل، احمد تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]

ش

  • شاکری، علیرضا تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
  • شامخی، محمد امین مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 229-248]
  • شامخی، محمد امین ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]
  • شرایعی، پروین اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 377-395]
  • شریفی، اکرم تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
  • شفیعی، مجتبی بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
  • شهبازی، فیض اله ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]
  • شهیدی، مصطفی تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
  • شوندی، مهدی بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

ص

  • صادقی، احمد بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 35-48]
  • صادقی، فاطمه توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]
  • صادقی فاتح، داود تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
  • صداقت، ناصر مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]

ط

  • طاهری گراوند، امین ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]

ع

  • عابدی، محمد تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
  • عبادی، محمدتقی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
  • عباسی، حبیب اله بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
  • عباسپور گیلانده، یوسف بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 171-188]
  • عبیری، آنا بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
  • عسگری، پری ناز مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
  • علیزاده خالد آباد، محمد بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]

ق

  • قوانلو، مهدی اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
  • قویدل، بهاره تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]

ک

  • کیانی، سجاد توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]
  • کاوه، محمد بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 171-188]
  • کریمی، صفورا بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
  • کلانتری، داود توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]

گ

  • گرامی، کریم شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
  • گنجلو، علی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]

م

  • مهرنیا، محمدامین بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
  • مورکی، نرگس بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
  • موسوی، سید محمود مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]

ن

  • نیکخواه، شهره اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 377-395]
  • نوری، فاطمه توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-85]
  • نوری، فاطمه تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]
  • نوشاد، محمد تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
  • وارسته، فریال اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
  • وظیفه دوست، محسن تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]